• Invändig målning & tapetsering i Göteborg - Hedboms Måleri

INVÄNDIG MÅLNING I GÖTEBORG

Bland våra målartjänster så erbjuder vi på Hedboms Måleri tapetsering och invändig målning i Göteborg med omnejd. Vi tar oss an nybyggnationer och renoveringar, i stor eller liten skala.  

Funderar du på en total omvandling eller upprustning av en stor lokal? Eller kanske en mindre uppfräschning eller total makeover av hemmet? Fundera inte längre, vi lovar att allt blir bättre med lite ny färg. 

Vi utför alla slags måleriarbeten och förutom att vi tapetserar och sätter väv så målar vi: 

  • Väggar 
  • Tak 
  • Snickerier 
  • Luckor & dörrar 
  • Våtrum 
  • Brandskydd 
  • Epoxi 

Fördelar med att anlita professionella målare när det ska tapetseras och målas i Göteborg 

Invändig målning i Göteborg har aldrig varit enklare för dig som kund. Förutom den mest uppenbara fördelen, att du slipper göra arbetet själv, så finns det många anledningar till att du gör klokt i att anlita oss för att få jobbet gjort.  

Vi har ett bra samarbete med Happy Homes i Billdal som förser oss med material från ett brett sortiment av kvalitetsprodukter. Det gör att vi erbjuder tapeter och färg med kulörer och nyanser för varje behov och smak. Här finns klassiska och trendiga tapeter från MidbecBoråstapeterDuroDecor Maison och många fler. Tips och råd inför valet bjuder vi förstås på. 

Innan vi startar och efter att du har godkänt vår offert så gör vi upp en plan för hur vi smidigast kan få jobbet klart, med minimal påverkan i ditt hem eller verksamhet. 

Förarbetet gör vi ytterst noga, eftersom vi vill att underlaget och slutresultatet ska bli både snyggt och hålla länge. Själva målningen och tapetseringen utförs av erfarna målare som alla har de certifikat och utbildningar som krävs för att utföra ett ansvarsfullt arbete. De håller en god kommunikation med dig under hela arbetets gång. 

Anlitar du oss som privatperson så drar vi av eventuellt ROT-avdrag direkt på fakturan. Det gör att du slipper betala upp till 30% av arbetskostnaden. 

På alla våra måleriarbeten lämnar vi dessutom 100%-nöjd-kund-garanti. 

Anlita oss för invändig målning i Göteborg med omnejd 

Välkommen att kontakta oss för en offert eller om du har några frågor kring invändig målning i Göteborg. 

Snabbanslutning