• Epoxigolv & epoximålning i göteborg - Hedboms Måleri

EPOXIMÅLNING & EPOXIGOLV GÖTEBORG

Anlita Hedboms Måleri epoximålning & epoxigolv i Göteborg. Epoximålning är att föredra på ytor som är utsatta för hårt slitage, exempelvis golv i garage, lager, personalutrymmen och industrier. Epoxigolv kan också innehålla halkskydd och är lättstädat så det är väl lämpat för storkök och utrymmen där det förekommer mycket väta. Vill du ha ett trendigt, målat golv i hemmet så är ett epoxigolv i valfri kulör och struktur ett bra tips. 

Tåliga epoxigolv i Göteborg 

Epoxifärg målar man oftast ovanpå betong och ger en hög tålighet och ett långt skydd utan att flagna. Epoxi är ett flexibelt alternativ av golvbeläggning och kan anpassas efter önskemål i både design och yta. Epoxigolv kan göras elavledande sant fett-, kemikalie- och värmebeständigt. Vi erbjuder också en transparent variant om det endast är menat att vara som ett dammskydd. 

Förutom att slutresultatet blir slitstarkt så blir det helt fogfritt. Epoxifärg består av två komponenter – en bas och en härdare – så det hamnar i kategorin härdplastgolv. I basen kan man tillsätta ballaster som järnglimmer och aluminiumpigmentering för extra starkt skydd.  

Hedboms Måleri utför målning både för underhåll och nybyggnation. Vi gör upp en bra plan tillsammans för hur vi kan måla golvet med minsta möjliga påverkan av på din verksamhet. Färgen kan ge en del lukt under härdning och räkna med att härdningstiden är ca 24 timmar per skikt. 

Epoximålning i Göteborg – en bra investering 

Beroende på hur utsatt ytan är så har epoxibeläggningar en livslängd på ca 10-30 år. Om du är i behov av att ta bort en epoxiyta helt eller fräscha upp det gamla så har våra målare kunskap och erfarenhet även av att avlägsna och slipa bort epoxigolv i Göteborg.  

Anlita Hedboms Måleri för epoxigolv i Göteborg 

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Hedboms Måleri när du behöver kunniga hantverkare som målar hållbara och slitstarka epoxigolv i Göteborg. 

Snabbanslutning